Gårdsbutikk, Bakeri og Kafè  

  

 

På Sand Gård finnes en gårdsbutikk i det gamle bryggerhuset fra 1740-tallet hvor man kan kjøpe egenproduserte bakevarer fra eget gårsbakeri.
Vi har flere sorter brød, rosinboller, muffins, kesamboller, skolebrød, kanelboller, vaniljeboller og julekake.
Alle produktene er store og inneholder mye råvarer.

Gårdsbutikken og kafeen (gården) er åpen hver dag hele sommeren fra kl.0900-1800
I vinterperioden fra slutten av september til slutten av April vil vi holde åpen fredag, lørdag og søndag fra kl. 1100 til 1700.
Vareutvalget er i første rekke basert på egenproduserte varer som bakevarer, ferske egg og de grønnsaker som måtte finnes på gården, men det finnes også et tilbud av andre innkjøpte varer.
 Ønsker du at vi legger av de varene du vil hente til en bestemt tid eller bestille varer til en bestemt dag, kontakt oss på sand_gard@yahoo.no eller ring oss på 924 88 904

Den gamle steinovnen i hjemmebakeriet er sansynligvis like gammel som bryggerhuset som ble bygget rundt 1740.
Steinovnen ble restaurert før oppstart av bakeproduksjonen i 1996.
Siden 1996 har det vært kontinuerlig produksjon i hjemmebakeriet. Grunnet stor økning i produksjonen har man måtte utvide kapasiteten i bakeriet med større elektriske bakeovner.
Hovedprodukter fra bakeriet er: grisla brød, grovbrød, rugbrød, loff, boller med og uten rosiner, skolebrød, fylte vaniljeboller, kanelboller, kesamboller, julekake, vørterkake og muffins av ulike slag bakt med spelt eller hvete som er dyrket uten bruk av kunstgjødsel og sprøytemidler. Vi kan på forespørsel også produsere andre bakeprodukter, eventuelt også for fast leveranse på bestemte dager.

Gårdskaféen har begrenset plass og er godt besøkt på fine dager.
Vi har her kaffe, te, brus, is og nye aviser.
Da økningen i besøkende de siste årene har vært langt over forventningene, har vi vurdert å bygge en ny kafé for å kunne tilfredsstille behovet.

Bildet over viser bakeren, konditoren, kokka og kona til Arve ;-)