Kontakt

Ray Ban Solbriller - Ray Ban Wayfarer, Clubmaster

Å se Wade, ikke fortsatte å fange opp, men Chou kroppen stå foran Wang Kan kroppen, for å beskytte sikkerheten til Wang Can. Ma Chao ropte : Wang Can, du gjør ikke arrogant, under kommando av livet mitt Xiliang selv om bare en hundre soldater, ikke kan bli mobbet. Hvis du tror du har et par hundre soldater vil være i stand til å slå ray ban solbriller, ville det være galt. Hans Gud SE heslig ansikt LU en voldsom utseende, Wang Kan hater å ha bein. Wang Can kaldt smil, jeg vet ikke hvem som egentlig er uredd ah ! Han fortalte : Lu Meng, truffet med en bolt hun Official Road ved siden av trær, la ray ban clubmaster innsikt om kraften i bolten.

Ma Chao Mor så og så bolt hun inn i bagasjerommet enda mer enn en halv meter dypt,ray ban wayfarer, så det slo det slo Ma Chao munn, øyne LU gru Gud sè, god horror bolt ! Hvis hun i kroppen, er absolutt en stein dødelig. Denne gangen, Ma Chao hjerter selv hevet et glimt av frykt. PS : Fire mer komplett, kaller det en dag, starter i morgen pluss mer på grunnlag av sikkerhet på slutten, for en tidlig lønne seg skyldte 13. Yue Jin av mot og drepte liberal Henla avgjørende, så Xiliang soldater livredd.

ray ban clubmaster Riding stolt sto i porten, for å motstå den stadig fosser rushet opp de vestlige Liang soldater. Musikk inn i de ekstraordinære kampsport, selv i stand til å blokkere mange vestlige Liang soldater, tross alt, er svak, den stakkars mannen når sterk. Dessuten, med bare musikken inn i tjue kavaleri blandet Hangu Pass, mangel på styrke, selv om kontroll av Hangu Pass portene, er det vanskelig å fortsette å gjøre det, spesielt i en jevn strøm av vestlige Liang soldater farende inn den utøvde press for å la musikken. En kort tid, selv om halshugget musikk til en kaptein, en Pian Jiang, som også var skadet.